Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 320g92kcal3.2g14.7g1g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 3335g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g840g504kcal12.6g109.2g0.8g7.6g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Seiti pakaste 534g414kcal93.7g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow69g180kcal6.9g6.9g13.9g1.1g
Inkivääri, tuore, silputtu53g43kcal1g9.5g0.4g1.1g
Lohifilee1000g1951kcal187.1g0g135.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro67g21kcal1.4g2.8g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g6658kcal621g334g312.2g53.8g
Valittu annoskoko6672g3329kcal310.5g167g156.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna3336g1665kcal155.3g83.5g78.1g13.5g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230