Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 360g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 3752g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g945g567kcal14.2g122.9g0.9g8.5g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.3g
Seiti pakaste 600g465kcal105.4g0g4.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow78g203kcal7.8g7.8g15.6g1.2g
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Lohifilee1125g2195kcal210.5g0g151.9g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15012g7490kcal698.8g376.2g351.2g60.4g
Valittu annoskoko7506g3745kcal349.4g188.1g175.6g30.2g
Annoskoko puolitettuna3753g1872kcal174.7g94.1g87.8g15.1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230