Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 400g115kcal4g18.4g1.2g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 4168g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1050g630kcal15.8g136.6g1.1g9.5g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g233g65kcal1.4g13.9g0.5g5.8g
Seiti pakaste 667g517kcal117.1g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow87g225kcal8.7g8.7g17.3g1.4g
Inkivääri, tuore, silputtu67g53kcal1.2g11.9g0.5g1.3g
Lohifilee1251g2439kcal233.8g0g168.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro83g26kcal1.8g3.5g0.4g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16680g8322kcal776.2g418g390.4g67.2g
Valittu annoskoko8340g4161kcal388.1g209g195.2g33.6g
Annoskoko puolitettuna4170g2081kcal194.1g104.5g97.6g16.8g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230