Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli133g25kcal2.4g3.2g0.3g2.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g440g264kcal13.6g33.4g8.8g0g
Ketsuppi, Heinz100g103kcal0.9g24.1g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)280g308kcal69.9g0g2.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g11g96kcal0g0g10.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2192g1591kcal173.6g121.4g45.4g8g
Valittu annoskoko1096g795kcal86.8g60.7g22.7g4g
Annoskoko puolitettuna548g398kcal43.4g30.4g11.4g2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341