Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli17g3.2kcal0.3g0.4g0g0.3g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g55g33kcal1.7g4.2g1.1g0g
Ketsuppi, Heinz13g13kcal0.1g3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)35g39kcal8.7g0g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana274g199kcal21.6g15.2g5.4g0.8g
Valittu annoskoko137g100kcal10.8g7.6g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna69g50kcal5.4g3.8g1.4g0.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.6g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341