Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli167g32kcal3g4g0.3g3.5g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g549g330kcal17g41.7g11g0g
Ketsuppi, Heinz125g129kcal1.1g30.1g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)350g385kcal87.4g0g3.5g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g13g120kcal0g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g1988kcal217g151.6g56.4g10g
Valittu annoskoko1370g994kcal108.5g75.8g28.2g5g
Annoskoko puolitettuna685g497kcal54.3g37.9g14.1g2.5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341