Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli200g38kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g659g396kcal20.4g50.1g13.2g0g
Ketsuppi, Heinz150g154kcal1.3g36.1g0.1g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)420g461kcal104.9g0g4.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g2386kcal260.4g182g67.8g12g
Valittu annoskoko1644g1193kcal130.2g91g33.9g6g
Annoskoko puolitettuna822g597kcal65.1g45.5g17g3g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341