Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli233g44kcal4.2g5.6g0.5g4.9g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g769g461kcal23.8g58.4g15.4g0g
Ketsuppi, Heinz175g180kcal1.6g42.1g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 233g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)489g538kcal122.4g0g4.9g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g19g168kcal0g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g2784kcal304g212.2g79.2g14g
Valittu annoskoko1918g1392kcal152g106.1g39.6g7g
Annoskoko puolitettuna959g696kcal76g53.1g19.8g3.5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341