Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli266g51kcal4.8g6.4g0.5g5.6g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g879g527kcal27.2g66.8g17.6g0g
Ketsuppi, Heinz200g206kcal1.8g48.1g0.2g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)559g615kcal139.8g0g5.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g21g192kcal0g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4384g3182kcal347.2g242.6g90.4g16g
Valittu annoskoko2192g1591kcal173.6g121.3g45.2g8g
Annoskoko puolitettuna1096g795kcal86.8g60.7g22.6g4g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341