Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli300g57kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g989g593kcal30.7g75.1g19.8g0g
Ketsuppi, Heinz225g232kcal2g54.2g0.2g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)629g692kcal157.3g0g6.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g3579kcal390.8g273g101.8g18g
Valittu annoskoko2466g1790kcal195.4g136.5g50.9g9g
Annoskoko puolitettuna1233g895kcal97.7g68.3g25.5g4.5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341