Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli33g6.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g110g66kcal3.4g8.3g2.2g0g
Ketsuppi, Heinz25g26kcal0.2g6g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)70g77kcal17.5g0g0.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana548g398kcal43.4g30.2g11.4g2g
Valittu annoskoko274g199kcal21.7g15.1g5.7g1g
Annoskoko puolitettuna137g99kcal10.9g7.6g2.9g0.5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341