Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli333g63kcal6g8g0.7g7g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1099g659kcal34.1g83.5g22g0g
Ketsuppi, Heinz250g257kcal2.2g60.2g0.2g3g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)699g769kcal174.8g0g7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g27g240kcal0g0g26.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5480g3977kcal434.2g303.4g113g20g
Valittu annoskoko2740g1989kcal217.1g151.7g56.5g10g
Annoskoko puolitettuna1370g994kcal108.6g75.9g28.3g5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341