Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli400g76kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1318g791kcal40.9g100.2g26.4g0g
Ketsuppi, Heinz300g309kcal2.7g72.2g0.3g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)839g923kcal209.7g0g8.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g32g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g4772kcal521g364g135.8g24g
Valittu annoskoko3288g2386kcal260.5g182g67.9g12g
Annoskoko puolitettuna1644g1193kcal130.3g91g34g6g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341