Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli50g10kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g165g99kcal5.1g12.5g3.3g0g
Ketsuppi, Heinz38g39kcal0.3g9g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)105g116kcal26.2g0g1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g597kcal65g45.4g16.8g3g
Valittu annoskoko412g299kcal32.5g22.7g8.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna206g149kcal16.3g11.4g4.2g0.8g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341