Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli533g101kcal9.6g12.8g1.1g11.2g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1758g1055kcal54.5g133.6g35.2g0g
Ketsuppi, Heinz400g412kcal3.6g96.3g0.4g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1119g1231kcal279.7g0g11.2g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g43g384kcal0g0g42.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8768g6363kcal694.8g485.4g181g32g
Valittu annoskoko4384g3181kcal347.4g242.7g90.5g16g
Annoskoko puolitettuna2192g1591kcal173.7g121.4g45.3g8g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341