Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli599g114kcal10.8g14.4g1.2g12.6g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1978g1187kcal61.3g150.3g39.6g0g
Ketsuppi, Heinz450g463kcal4g108.3g0.4g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 599g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1259g1384kcal314.6g0g12.6g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g48g432kcal0g0g47.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9864g7158kcal781.4g546g203.4g36g
Valittu annoskoko4932g3579kcal390.7g273g101.7g18g
Annoskoko puolitettuna2466g1790kcal195.4g136.5g50.9g9g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341