Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli67g13kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g220g132kcal6.8g16.7g4.4g0g
Ketsuppi, Heinz50g51kcal0.4g12g0g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)140g154kcal35g0g1.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g795kcal86.8g60.6g22.4g4g
Valittu annoskoko548g398kcal43.4g30.3g11.2g2g
Annoskoko puolitettuna274g199kcal21.7g15.2g5.6g1g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341