Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli666g127kcal12g16g1.3g14g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g2197g1318kcal68.1g167g43.9g0g
Ketsuppi, Heinz499g514kcal4.5g120.4g0.5g6g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1398g1538kcal349.6g0g14g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g53g479kcal0g0g53.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g7954kcal868.4g606.8g226g40g
Valittu annoskoko5480g3977kcal434.2g303.4g113g20g
Annoskoko puolitettuna2740g1988kcal217.1g151.7g56.5g10g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341