Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli800g152kcal14.4g19.2g1.6g16.8g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g2640g1584kcal81.8g200.6g52.8g0g
Ketsuppi, Heinz600g618kcal5.4g144.6g0.6g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)1680g1848kcal420g0g16.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g64g576kcal0g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13168g9556kcal1043.2g728.8g271.6g48g
Valittu annoskoko6584g4778kcal521.6g364.4g135.8g24g
Annoskoko puolitettuna3292g2389kcal260.8g182.2g67.9g12g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341