Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli83g16kcal1.5g2g0.2g1.7g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g275g165kcal8.5g20.9g5.5g0g
Ketsuppi, Heinz62g64kcal0.6g15g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)175g192kcal43.7g0g1.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g994kcal108.6g75.8g28.4g4.8g
Valittu annoskoko685g497kcal54.3g37.9g14.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna343g249kcal27.2g19g7.1g1.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341