Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli100g19kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g330g198kcal10.2g25.1g6.6g0g
Ketsuppi, Heinz75g77kcal0.7g18.1g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)210g231kcal52.5g0g2.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1646g1194kcal130.4g91.2g34g6g
Valittu annoskoko823g597kcal65.2g45.6g17g3g
Annoskoko puolitettuna412g299kcal32.6g22.8g8.5g1.5g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341