Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli117g22kcal2.1g2.8g0.2g2.4g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g385g231kcal11.9g29.2g7.7g0g
Ketsuppi, Heinz87g90kcal0.8g21.1g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)245g269kcal61.2g0g2.4g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g9g84kcal0g0g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g1392kcal152g106.2g39.4g6.8g
Valittu annoskoko959g696kcal76g53.1g19.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna480g348kcal38g26.6g9.9g1.7g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341