Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 798g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g64g575kcal0g0g63.8g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3192g4086kcal475.7g0g287.3g0g
Sipuli (kuorittu)1197g323kcal15.6g57.5g2.4g20.4g
Valkosipuli 80g86kcal6.3g13g0.5g1.7g
Ketsuppi, Heinz279g288kcal2.5g67.3g0.3g3.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1197g132kcal9.6g19.2g1.2g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g1197g4549kcal143.7g790.1g83.8g71.8g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g1197g1305kcal287.3g12g12g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%798g2235kcal231.4g20g135.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27157kcal2344.2g1958.2g1174g194.6g
Valittu annoskoko10000g13578kcal1172.1g979.1g587g97.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6789kcal586.1g489.6g293.5g48.7g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366