Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 89g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g7.1g64kcal0g0g7.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g355g454kcal52.9g0g31.9g0g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz31g32kcal0.3g7.5g0g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g133g15kcal1.1g2.1g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g133g506kcal16g87.9g9.3g8g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g133g145kcal31.9g1.3g1.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%89g249kcal25.7g2.2g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g3020kcal260.6g217.6g130.4g21.8g
Valittu annoskoko1112g1510kcal130.3g108.8g65.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna556g755kcal65.2g54.4g32.6g5.5g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366