Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8g72kcal0g0g8g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g399g511kcal59.5g0g35.9g0g
Sipuli (kuorittu)150g40kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Ketsuppi, Heinz35g36kcal0.3g8.4g0g0.4g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g150g17kcal1.2g2.4g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g150g569kcal18g98.8g10.5g9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g150g163kcal35.9g1.5g1.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%100g280kcal29g2.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g3397kcal293.2g244.8g146.8g24.2g
Valittu annoskoko1251g1699kcal146.6g122.4g73.4g12.1g
Annoskoko puolitettuna626g849kcal73.3g61.2g36.7g6.1g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366