Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.9g8kcal0g0g0.9g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g44g57kcal6.6g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ketsuppi, Heinz3.9g4kcal0g0.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g17g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g17g63kcal2g11g1.2g1g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g17g18kcal4g0.2g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%11g31kcal3.2g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana278g377kcal32.4g27.4g16.4g2.6g
Valittu annoskoko139g189kcal16.2g13.7g8.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g94kcal8.1g6.9g4.1g0.7g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.9g5.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366