Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g67g85kcal9.9g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz5.8g6kcal0.1g1.4g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g25g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g25g95kcal3g16.5g1.7g1.5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g25g27kcal6g0.2g0.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%17g47kcal4.8g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g566kcal48.8g40.8g24g4g
Valittu annoskoko209g283kcal24.4g20.4g12g2g
Annoskoko puolitettuna104g142kcal12.2g10.2g6g1g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366