Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 178g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g14g128kcal0g0g14.2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g710g909kcal105.8g0g63.9g0g
Sipuli (kuorittu)266g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ketsuppi, Heinz62g64kcal0.6g15g0.1g0.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g266g29kcal2.1g4.3g0.3g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g266g1012kcal31.9g175.7g18.6g16g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g266g290kcal63.9g2.7g2.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%178g497kcal51.5g4.4g30.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4448g6040kcal521.4g435.6g261.2g43.2g
Valittu annoskoko2224g3020kcal260.7g217.8g130.6g21.6g
Annoskoko puolitettuna1112g1510kcal130.4g108.9g65.3g10.8g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366