Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g89g114kcal13.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz7.8g8kcal0.1g1.9g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g33g3.7kcal0.3g0.5g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g33g127kcal4g22g2.3g2g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g33g36kcal8g0.3g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%22g62kcal6.4g0.6g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g755kcal65.2g54.6g32.6g5.4g
Valittu annoskoko278g378kcal32.6g27.3g16.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna139g189kcal16.3g13.7g8.2g1.4g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366