Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 222g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g18g160kcal0g0g17.7g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g888g1136kcal132.2g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipuli 22g24kcal1.8g3.6g0.1g0.5g
Ketsuppi, Heinz78g80kcal0.7g18.7g0.1g0.9g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g333g37kcal2.7g5.3g0.3g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g333g1265kcal39.9g219.6g23.3g20g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g333g363kcal79.9g3.3g3.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%222g621kcal64.3g5.5g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g7550kcal651.6g544g326.2g54.2g
Valittu annoskoko2780g3775kcal325.8g272g163.1g27.1g
Annoskoko puolitettuna1390g1887kcal162.9g136g81.6g13.6g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366