Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g21g192kcal0g0g21.3g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1065g1363kcal158.7g0g95.8g0g
Sipuli (kuorittu)399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Ketsuppi, Heinz93g96kcal0.8g22.5g0.1g1.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g399g44kcal3.2g6.4g0.4g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g399g1518kcal47.9g263.6g28g24g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g399g435kcal95.8g4g4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%266g746kcal77.2g6.7g45.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g9060kcal781.8g653.4g391.8g65g
Valittu annoskoko3336g4530kcal390.9g326.7g195.9g32.5g
Annoskoko puolitettuna1668g2265kcal195.5g163.4g98g16.3g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366