Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g111g142kcal16.5g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.3g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g42g4.6kcal0.3g0.7g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g42g158kcal5g27.5g2.9g2.5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g42g45kcal10g0.4g0.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%28g78kcal8g0.7g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana695g944kcal81.2g68.2g40.6g6.8g
Valittu annoskoko347g472kcal40.6g34.1g20.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna174g236kcal20.3g17.1g10.2g1.7g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366