Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g133g170kcal19.8g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz12g12kcal0.1g2.8g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g50g5.5kcal0.4g0.8g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g50g190kcal6g32.9g3.5g3g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g50g54kcal12g0.5g0.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%33g93kcal9.7g0.8g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g1133kcal97.8g81.4g49g8g
Valittu annoskoko417g566kcal48.9g40.7g24.5g4g
Annoskoko puolitettuna209g283kcal24.5g20.4g12.3g2g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366