Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 355g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g28g256kcal0g0g28.4g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1420g1818kcal211.6g0g127.8g0g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Valkosipuli 36g38kcal2.8g5.8g0.2g0.7g
Ketsuppi, Heinz124g128kcal1.1g29.9g0.1g1.5g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g533g59kcal4.3g8.5g0.5g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g533g2023kcal63.9g351.4g37.3g31.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g533g580kcal127.8g5.3g5.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%355g994kcal102.9g8.9g60.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8896g12079kcal1042.6g870.8g522g86.4g
Valittu annoskoko4448g6040kcal521.3g435.4g261g43.2g
Annoskoko puolitettuna2224g3020kcal260.7g217.7g130.5g21.6g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366