Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g155g199kcal23.1g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz14g14kcal0.1g3.3g0g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g58g6.4kcal0.5g0.9g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g58g221kcal7g38.4g4.1g3.5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g58g64kcal14g0.6g0.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%39g109kcal11.3g1g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana973g1321kcal114.2g95.2g57.2g9.6g
Valittu annoskoko486g661kcal57.1g47.6g28.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna243g330kcal28.6g23.8g14.3g2.4g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366