Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 399g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g32g288kcal0g0g31.9g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1597g2045kcal238g0g143.8g0g
Sipuli (kuorittu)599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Ketsuppi, Heinz140g144kcal1.3g33.7g0.1g1.7g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g599g66kcal4.8g9.6g0.6g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g599g2276kcal71.9g395.4g41.9g35.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g599g653kcal143.8g6g6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%399g1118kcal115.8g10g67.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g13589kcal1173.2g980g587.2g97.2g
Valittu annoskoko5004g6795kcal586.6g490g293.6g48.6g
Annoskoko puolitettuna2502g3397kcal293.3g245g146.8g24.3g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366