Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 444g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g36g320kcal0g0g35.5g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g1775g2272kcal264.5g0g159.7g0g
Sipuli (kuorittu)666g180kcal8.7g31.9g1.3g11.3g
Valkosipuli 44g48kcal3.5g7.2g0.3g0.9g
Ketsuppi, Heinz155g160kcal1.4g37.4g0.2g1.9g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g666g73kcal5.3g10.6g0.7g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g666g2529kcal79.9g439.3g46.6g39.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g666g726kcal159.7g6.7g6.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%444g1243kcal128.7g11.1g75.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g15099kcal1303.4g1088.4g652.8g108g
Valittu annoskoko5560g7550kcal651.7g544.2g326.4g54g
Annoskoko puolitettuna2780g3775kcal325.9g272.1g163.2g27g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366