Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g200g256kcal29.8g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz18g18kcal0.2g4.2g0g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g75g8.3kcal0.6g1.2g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g75g285kcal9g49.5g5.3g4.5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g75g82kcal18g0.8g0.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g140kcal14.5g1.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1253g1702kcal147g122.8g73.8g12.2g
Valittu annoskoko627g851kcal73.5g61.4g36.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna313g425kcal36.8g30.7g18.5g3.1g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366