Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g22g28kcal3.3g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.9g2kcal0g0.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g8.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g8.3g32kcal1g5.5g0.6g0.5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g8.3g9kcal2g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.5g16kcal1.6g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana139g189kcal16.2g13.6g8g1.2g
Valittu annoskoko69g94kcal8.1g6.8g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g47kcal4.1g3.4g2g0.3g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366