Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g222g284kcal33.1g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 5.5g6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz19g20kcal0.2g4.7g0g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g83g9kcal0.7g1.3g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g83g316kcal10g54.9g5.8g5g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g83g91kcal20g0.8g0.8g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%56g155kcal16.1g1.4g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1888kcal163.2g136g81.4g13.4g
Valittu annoskoko695g944kcal81.6g68g40.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna348g472kcal40.8g34g20.4g3.4g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366