Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 621g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g50g447kcal0g0g49.7g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2485g3181kcal370.3g0g223.6g0g
Sipuli (kuorittu)932g252kcal12.1g44.7g1.9g15.8g
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10.1g0.4g1.3g
Ketsuppi, Heinz217g224kcal2g52.4g0.2g2.6g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g932g103kcal7.5g14.9g0.9g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g932g3541kcal111.8g615g65.2g55.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g932g1016kcal223.6g9.3g9.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%621g1739kcal180.2g15.5g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15567g21139kcal1824.8g1523.8g913.6g151.2g
Valittu annoskoko7784g10570kcal912.4g761.9g456.8g75.6g
Annoskoko puolitettuna3892g5285kcal456.2g381g228.4g37.8g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366