Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5.3g48kcal0g0g5.3g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g266g341kcal39.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Ketsuppi, Heinz23g24kcal0.2g5.6g0g0.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g100g379kcal12g65.9g7g6g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g100g109kcal24g1g1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%67g186kcal19.3g1.7g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1668g2265kcal195.6g163.4g97.8g16.2g
Valittu annoskoko834g1133kcal97.8g81.7g48.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna417g566kcal48.9g40.9g24.5g4.1g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366