Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 710g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g57g511kcal0g0g56.8g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2840g3635kcal423.1g0g255.6g0g
Sipuli (kuorittu)1065g288kcal13.8g51.1g2.1g18.1g
Valkosipuli 71g77kcal5.6g11.6g0.4g1.5g
Ketsuppi, Heinz249g256kcal2.2g59.9g0.2g3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1065g117kcal8.5g17g1.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g1065g4047kcal127.8g702.9g74.5g63.9g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g1065g1161kcal255.6g10.6g10.6g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%710g1988kcal205.9g17.7g120.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g24159kcal2085g1741.6g1044g173g
Valittu annoskoko8896g12079kcal1042.5g870.8g522g86.5g
Annoskoko puolitettuna4448g6040kcal521.3g435.4g261g43.3g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366