Perjantaipizza

Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g311g398kcal46.3g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)117g31kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 7.8g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ketsuppi, Heinz27g28kcal0.2g6.6g0g0.3g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g117g13kcal0.9g1.9g0.1g0g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g117g443kcal14g76.9g8.2g7g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g117g127kcal28g1.2g1.2g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%78g217kcal22.5g1.9g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g2642kcal228g190.8g114.2g19g
Valittu annoskoko973g1321kcal114g95.4g57.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna487g661kcal57g47.7g28.6g4.8g
Arvot/100g100g136kcal11.7g9.8g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113366