Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.6g0.4g4.7g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g120g154kcal17.9g0g10.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä90g37kcal1.3g7.3g0.3g2.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.9g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 675g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Siirappi 7.5g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g647kcal46.6g47.4g32.6g16.6g
Valittu annoskoko1179g323kcal23.3g23.7g16.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna590g162kcal11.7g11.9g8.2g4.2g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391