Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.8g0g0.5g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g13g17kcal2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä10g4.1kcal0.1g0.8g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Siirappi 0.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g72kcal5g5.2g3.4g1.8g
Valittu annoskoko131g36kcal2.5g2.6g1.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna66g18kcal1.3g1.3g0.9g0.5g
Arvot/100g100g27kcal1.9g2g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391