Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.2g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g133g171kcal19.9g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä100g41kcal1.4g8.1g0.3g3g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.5g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Siirappi 8.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2620g718kcal51.8g52.6g36.4g18.4g
Valittu annoskoko1310g359kcal25.9g26.3g18.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna655g180kcal13g13.2g9.1g4.6g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391