Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.3g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g187g239kcal27.8g0g16.8g0g
Sipuli (kuorittu)77g21kcal1g3.7g0.2g1.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä140g57kcal2g11.3g0.4g4.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr7.7g22kcal0.6g0.7g1.8g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Siirappi 12g35kcal0g8.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g1006kcal72.6g73.4g50.8g25.8g
Valittu annoskoko1834g503kcal36.3g36.7g25.4g12.9g
Annoskoko puolitettuna917g252kcal18.2g18.4g12.7g6.5g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391