Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.7g0.7g7.9g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g200g256kcal29.8g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä150g62kcal2.1g12.2g0.5g4.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.2g23kcal0.7g0.8g2g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1125g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g4g36kcal0g0g4g0g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3931g1078kcal77.8g79.2g54.6g27.8g
Valittu annoskoko1965g539kcal38.9g39.6g27.3g13.9g
Annoskoko puolitettuna983g269kcal19.5g19.8g13.7g7g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391