Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g27g34kcal4g0g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä20g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Siirappi 1.7g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana524g144kcal10.4g10.4g7.4g3.6g
Valittu annoskoko262g72kcal5.2g5.2g3.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna131g36kcal2.6g2.6g1.9g0.9g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391